Terrastegels

Tegels Vanderougstraete biedt een ruime keuze buitentegels en terrastegels aan, voor terrassen, wandelpaden en opritten. Ook voor de plaatsing kan u op ons rekenen.

OntdekOf breng een bezoek aan onze toonzaal

Terrastegels

Terrassen worden steeds vaker gezien als een uitbreiding van de woning. De keuze van de juiste terrastegel wordt dan ook steeds belangrijker. In onze toonzaal vindt u een uitgebreide assortiment buitentegels en terrastegels voor terrassen, opritten, parkings, wandelpaden … in natuursteen of keramische materialen, voor elke smaak de juiste steen.

Bekijk ons aanbod buitentegels

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek nog meer keuze en mogelijkheden.

Soorten terrastegels

Net als voor wanden en vloeren bestaan er voor terrassen en buitenruimtes een ruim aanbod tegels, klinkers, flagstones … voor de aanleg van de buitenomgeving. Uiteraard moet bij de keuze rekening gehouden worden met de plaats en de omgeving waar de tegels worden geplaatst. Bij Tegels Vanderougstraete krijgt u professioneel advies om zo de juiste keuze te maken.

Parkettegels

Parket kan buiten niet gebruikt worden maar keramische parkettegels kunnen probleem gebruikt worden voor de aanleg van uw terras. Origineel en mooi maar ook gemakkelijk in onderhoud.

XL tegels

XL en XXL tegels worden gebruikt voor interieur en exterieur projecten. Door het gebruik van grote tegels gaat u uw terras een ruimer gevoel geven en gaat het mooier ogen door minder voegen.

Mozaïek

Mozaïek wordt in de tuin vaak gebruikt voor het betegelen van zwembaden. De blauwe kleur geeft ieder zwembad juist dat ietsje meer. Maar ook voor terrassen of wandelpaden kan mozaïek.

Pebbles

Pebbles of keienmozïek worden al vaak gebruikt in wellnessruimtes maar ook voor het terras kan dit soort tegels gebruikt worden. Ze geven een natuurlijk uitzicht aan uw terras of tuinpad.

Toonzaal

Niets gaat boven zien en voelen. Kom daarom langs in onze showroom en ontdek nog meer keuze in soorten en kleuren en krijg vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Contacteer ons of bezoek onze toonzaal

Kuurnsesteenweg 90
8500 Kortrijk

 056 35 25 26
 info@tegelsvdr.be

Openingsuren

Maandag tot Vrijdag 9u tot 12u - 13u tot 17u00

Zaterdag 9u - 12u00